Bericht van Nina

Liefste iedereen
Enkele maanden geleden kreeg ik de kans om deel uit te mogen maken van deze praktijk. Mijn avontuur kon beginnen. Ik werd door iedereen van jullie met open armen ontvangen. Ik mocht deel uitmaken van een van de belangrijkste/mooiste momenten van jullie leven. Ik kreeg jullie zege en ik ben daar enorm dankbaar voor.
Ik heb echter ingezien dat deze job, dit leven, voor mij te zwaar is. Hoe graag ik dit ook doe.
Daarom heb ik de stap genomen om de praktijk te verlaten.
Jullie weten allemaal dat de vroedvrouwen van De Bron wel steeds klaar zullen staan voor jullie. Jullie begeleiding komt niet in gedrang door mijn vertrek. De afspraken die reeds met mij zijn gemaakt in de toekomst zullen worden overgenomen door de andere vroedvrouwen.
Als jullie hierover vragen hebben, mogen jullie steeds een mailtje sturen.
Bedankt!